vornes

Hard work, work.

Dagen har levererat med de fina vädret, helt underbart! Blev inget fynd på exponorr direkt men en fet kulglass blev det, gott gott! Annars har jag även hamstrat meloner på Maxi och Coop, övningskört hela dagen så nu när jag jobbat klart är det dags att börja ta körlektioner under sommaren när jag har tid + plugga teorin.. Men de lär gå prima! Sitter och myser med Tjockisen och laddar för 2 arbetsdagar innan de bär av till stan igen, ska bli sjukt skönt att bo själv ett tag och träffa mina efterlängtade! :) Sov gott, Puss!
 
 
 
 
 
 


Tur & Retur

Fixat mig o packat lite för en sväng med mor o far till stan, ska lämna lite saker och handla mat till lägenheten tills jag åker in när jag jobbat klart så jag inte svälter ;)
Kan nog bli en liten sväng på Exponorr. Snart 3 veckor sen jag var i lägenheten sist så mina blommor lär va kaos!
Men sjukt härligt väder idag (Y) så ut o njut alla så hörs vi sen! :)

TOP 10!

 
Rajiv Dahl
 
 
 
 
Zayn Malik
 
 
Zack Efron
 
 
Joel Kinnaman
 
 
Cam Gigandet
 
 
Chris Hemsworth
 
 
Ed Westwick
 
 
 Channing Tatum
 
 
 
 
Johnny Depp
 
 
TOP 10 = Alexander Bard

??
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YOLO

Dags för mig att tänka om.It all begins here.

Hej everybody! 
Känner att det var ett jävla bra tag sen jag skrev i den här bloggen sist (över ett år sedan) men det känns dock som igår.. Vet inte vad jag har gjort som har fått tiden att gå så fort men nu är det sommar och snart börjar jag trean så känns som ett ypperligt bra tillfälle att börja blogga (lite smått) igen bara för att det kan vara så sjukt roligt att kika tillbaka på bloggen sen och se vad man har gjort osv lite som man älskar att göra med bilddagboken tex. ;) Antar att jag inte kommer vara en trogen bloggare som uppdaterar regelbundet men lite då och då ska jag väll kunna slänga in ett och annat inlägg. :) Hoppas ni kommer gillart så hörs vi förhoppningsvis framöver :D
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!