vornes

SVART PÅ VITT


Mobilblogg


Jakten på storgäddan!

Tjein! 
Var ute och fiskade med pappsen igår på jakt efter storgäddan som jag ville få upp, har inte fått en gädda på 2 år tror jag så tänkte passa på medans de va finväder men de gick väll sådär.. Fick väll 2 eller 3 småskitar.
Men skönt att komm ut endå! Drog även ut på en kvällspromenad och vattnade blommorna uppe i skogen där jag hängde ett tag i kvällssolen och käkade blåbär. Måste ta mig tid att plocka en massa blåbär, rödvinbär och svartvinbär som jag kan frysa in sen och äta till frulle i muslin resten av året! Lyckades även få en fin snapchat bild på mig och Tanja när jag försökte pussa på henne men får "double up" tillbaka ;) Pussade mina älsklingar farväl då jag inte visste när jag kom hem nästa gång. 
Bjussar på lite bildkalas idag igen.
Ha de!
 
 
 
 
 
 

on the road ones again!
Näktentrolling

HEJ!
Det var inte igår direkt! Saken är den att jag haft så fullt upp nu hela tiden och har inte varit hemma eller orkat slå mig ner vid datan för att blogga ;) Men livet har varit underbart nu de senaste 3 veckorna med väder och semestrar osv, yran och nu närmast har Näktentrollingen i Sandnäset varit under helgen och det har varit sjukt roligt och härligt väder med bad i stora mängder. Känns så tråkigt att det är över nu och jag vill inte ha mer sommarlov nu.. sammanlagt får jag 12,5 veckors sommarlov och det är 1/4 av ett år helt sjukt att jag är ledig i tre månader.. Nu vill jag bara börja skolan beställa studentmössan fylla 18 och leva mitt sista år i gymnasiet fullt ut!! Men, men får stå ut 3 veckor till :P Hoppas verkligen på att få åka upp till Luleå en sväng till innan sommaren är slut! Jon åkte hem idag känns lite weird att han blir borta igen efter att ha varit här i 4 veckor nu men som sagt så hoppas jag på en trip upp dit i veckan eller nästa vecka, tänkte även dra ner till Piteå Havsbad isåfall också sjukt härligt att få komma till ännu varmare grader! :))
Men slänger upp en bildbomb från helgen som kan sumera lite hur bra den har varit! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Somnade med mamma och pappa på altanen i efmsolen = Tomatofejs.
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!